Verlening maatregelen kabinet

Het is een bizarre, maar vooral onzekere tijd. Het ene na het andere evenement wordt geannuleerd sinds de persconferentie van het kabinet, afgelopen dinsdag. De strenge maatregelen zijn verlengt, maar het blijft ook voor de toekomst, allemaal onzeker. Voor ons geldt dat natuurlijk ook. Wij volgen de maatregelen op van het kabinet en blijven gesloten, in ieder geval t/m 19 mei 2020. Hopelijk kunnen wij snel weer om tafel, om al onze nieuwe plannen uit te kunnen werken. Blijf gezond, en zorg voor elkaar!
.
In een korte tijd is het leven in onze stad drastisch veranderd. Het is stil op straat en het openbare leven is nagenoeg tot stilstand gekomen. Een ingrijpende verandering die ons allemaal raakt. Ook in Hoorn zijn er mensen getroffen door het coronavirus. Inwoners die ziek zijn geworden of zelfs zijn overleden. Onze gedachten gaan uit naar de nabestaanden en de mensen die op dit moment een zware strijd moeten leveren tegen dit virus. Wij wensen u veel sterkte en liefde in deze moeilijke tijd.
.

Vergaderen

Praethuys 't Slot

Praethuys ’t Slot is de eerste buurtkamer in Hoorn, een laagdrempelige ontmoetingsplek voor wijkbewoners en belangstellenden. Er worden veel leuke activiteiten georganiseerd.