Juridische zaken

Niet iedereen vind het eenvoudig om de administratie op orde te houden. Raakt u het overzicht kwijt? Of heeft u moeite met het begrijpen van brieven?

Wanneer uw administratie verwaarloost, kunnen er schulden en financiële problemen ontstaan. Hulp nodig? “Als ervaringsdeskundige in bewindvoering en sociale zaken ben ik bereid om u te adviseren met uw juridische vragen of problemen. U kunt bij mij terecht voor het invullen van belastingformulieren of uitkeringsgerichte zaken. “

Heeft u financiële vragen? Of heeft u vragen over belasting, schuldenproblematiek, aanvragen minimaregelingen, problemen met instanties, of behandeling van bezwaren? Ook dan bent u Louis aan het goede adres!

Vanaf 06 september 2018 heeft Louis wekelijks op de donderdagmiddag van 15:30 – 17:00 uur een spreekuur in Praethuys ‘’t Slot, aan de Van Beijerenstraat 89 in Hoorn. Schroom niet, maar loop gerust binnen!

Vergaderen

Praethuys 't Slot

Praethuys ’t Slot is de eerste buurtkamer in Hoorn, een laagdrempelige ontmoetingsplek voor wijkbewoners en belangstellenden. Er worden veel leuke activiteiten georganiseerd.