Archief - fotograaf Stefan van Daalen

Bijeenkomst over Hoorn zonder aardgas

Bijeenkomst over Hoorn zonder aardgas

Hoe zorgen we ervoor dat Hoorn zonder aardgas kan? In 2050 moet heel Nederland zonder. Dan kunnen we onze huizen en bedrijven niet meer met aardgas verwarmen. Het lijkt nog ver weg, maar het is belangrijk dat we hier nu al bedenken hoe we de gemeente Hoorn aardgasvrij maken. Daarom organiseert de gemeente Hoorn op woensdag 3 april een bewonersavond over Hoorn aardgasvrij in MFA de Kreek.  Lees verder

Enquête

Vrijwilligers hebben hard gewerkt om de enquête formulieren te verspreiden in de wijk. Mocht deze enquête aan u voorbij zijn gegaan, geen paniek! U kunt het formulier via deze link downloaden.

Wijkvergadering februari 2019

Graag nodigen wij u uit voor onze volgende wijkvergadering op donderdag 28 februari 2019.
Meer informatie vind u in de agenda. Zie ook het naverslag van de laatste wijkvergadering.

Ophalen van wensen voor realisatie van mobiel verkooppunt Julianapark

Door de gemeenteraad is op 30 oktober 2018 een motie aangenomen om een (mobiel) verkooppunt te realiseren in het Julianapark. Graag wil de gemeente bij bewoners wensen ophalen die de gemeente mee kan nemen met het ‘op de markt’ zetten van het plan.

U kunt u wensen kernbaar maken door deze op te nemen in het formulier dat u kunt downloaden via deze link. U dient het formulier voor 11 februari 2019 toe te sturen naar: h.koldewijn@hoorn.nl of naar het adres: Gemeente Hoorn, t.a.v. de heer H. Koldewijn, Postbus 603, 1620 AR Hoorn. Lees verder

Eettafel voorjaar 2019

De datums voor dit voorjaar zijn bekend! Schuif gezellig aan bij onze eettafel. Aanvang 17:30 uur.

Fijne feestdagen!

Met speciale dank aan vrijwilligers en onze huurders. Wij wensen iedereen fijne feestdagen toe !!

Open dag 2018

Dit jaar organiseren wij weer de jaarlijkse open dag! Afgelopen week is de flyer door heel het Venenlaankwartier verspreid. Klik >hier< voor de flyer.

Lees verder

Juridische zaken

Niet iedereen vind het eenvoudig om de administratie op orde te houden. Raakt u het overzicht kwijt? Of heeft u moeite met het begrijpen van brieven?

Lees verder

Verhuisbericht

Eerst zaten de zwanen in de Draafsingel maar hebben in goed overleg, besloten om te verhuizen naar het Julianaplein. Wij vinden het in ieder geval erg gezellig!

Lees verder

Koffieochtenden

Hoewel de zomer nog niet écht doorzet, gaat de zomerstop volgende week in. Wij gaan genieten van een heerlijke zomervakantie!

Lees verder

Wijkkijk Festival

Op zondag 1 juli zijn Hoorn-Noord en Venenlaankwartier het toneel van een vrolijk festival. Bewoners vertellen verhalen, met zang, dans, muziek, toneel, film, fotografie en beeldende kunst.

Lees verder

Geen koffieochtend

Vanwege de voorjaarsmarkt is er morgen, 18 april 2018 tussen 10:00 – 12:00 uur geen koffieochtend. Natuurlijk hopen we dat u volgende week er weer gezellig bij bent!

HOORN KIEST

Morgen, op 21 maart word Praethuys ’t Slot weer omgetoverd tot stembureau.
Het stembureau is geopend van 7:30 – 21:00 uur om uw stem uit te kunnen brengen.

Lees verder