Archief - fotograaf Stefan van Daalen

Jaarlijkse open dag | 2019

Afgelopen weekend zijn alle flyers verspreid voor onze jaarlijkse open dag! Het belooft weer een geweldig leuke dag te worden. Vele partijen zijn aanwezig en zullen zich presenteren. Het is ook weer mogelijk om je bloeddruk te laten meten bij de Omring. Meer informatie? Klik hier voor de flyer.


….

Vrijwilliger(s) m/v gezocht | eetgroep

De eetgroep zorgt ervoor dat o.a. (eenzame) ouderen eenmaal in de 2 weken (vrijdags) eens gezellig met elkaar aan tafel kunnen dineren. Voor info : de flyer.

Voor informatie neemt u contact op met : Yoran,
06 – 184 648 25 of met Ria 06 – 571 454 74 bellen. 

….

Herfst in Praethuys ’t Slot

De herfst is vandaag officieel begonnen! Tijd om de wind door het Praethuys te laten waaien en de boel  maar eens goed ondersteboven te halen.

Als dat maar weer goed komt. Uiteraard later meer info!


….

Najaar

Alle kinderen zijn weer naar school, en ook voor ons begint het nieuwe seizoen weer. Wij hopen natuurlijk op een fantastisch najaar. Vandaag de inloop tussen 11 – 12 uur voor al uw zorg en buitenruimte vragen.


….

Koffieochtend

Iedere woensdagochtend staan de deuren weer open voor de koffieochtend! Maak een heerlijke ochtendwandeling, en loop gerust even binnen voor een heerlijk bakje koffie of thee!


….

Boom van het jaar

Europees podium voor Hoornse boom?
Nederland doet dit jaar voor de 2e keer mee aan de Europese verkiezing Tree of the year. SBL Natuurfonds is samen met dagblad Trouw op zoek naar bomen met een mooi verhaal. Gemeente Hoorn doet dit jaar mee!

Lees verder

Meedenk wandelroute 2019

Samen met inwoners van Hoorn-Noord en het Venenlaankwartier willen we een wandelroute maken door Hoorn-Noord en het Venenlaankwartier. Het programma start om 19.30 uur. Uitnodiging niet gekregen? Hier vindt u  de offiële uitnodiging.

….

Bijeenkomst Hoorn zonder aardgas

Hoe zorgen we ervoor dat Hoorn zonder aardgas kan? In 2050 moet heel Nederland zonder. Dan kunnen we onze huizen en bedrijven niet meer met aardgas verwarmen. Voor de officiële uitnodiging : klik hier voor de uitnodiging.

Lees verder

Enquête

Vrijwilligers hebben hard gewerkt om de enquête formulieren te verspreiden in de wijk. Mocht deze enquête aan u voorbij zijn gegaan, geen paniek! U kunt het formulier via deze link downloaden.

Wijkvergadering februari 2019

Graag nodigen wij u uit voor onze volgende wijkvergadering op donderdag 28 februari 2019.
Meer informatie vind u in de agenda. Zie ook het naverslag van de laatste wijkvergadering.

Ophalen van wensen voor realisatie van mobiel verkooppunt Julianapark

Door de gemeenteraad is op 30 oktober 2018 een motie aangenomen om een (mobiel) verkooppunt te realiseren in het Julianapark. Graag wil de gemeente bij bewoners wensen ophalen die de gemeente mee kan nemen met het ‘op de markt’ zetten van het plan.

U kunt u wensen kernbaar maken door deze op te nemen in het formulier dat u kunt downloaden via deze link. U dient het formulier voor 11 februari 2019 toe te sturen naar: h.koldewijn@hoorn.nl of naar het adres: Gemeente Hoorn, t.a.v. de heer H. Koldewijn, Postbus 603, 1620 AR Hoorn. Lees verder

Eettafel voorjaar 2019

De datums voor dit voorjaar zijn bekend! Schuif gezellig aan bij onze eettafel. Aanvang 17:30 uur.

Fijne feestdagen!

Met speciale dank aan vrijwilligers en onze huurders. Wij wensen iedereen fijne feestdagen toe !!

Open dag 2018

Dit jaar organiseren wij weer de jaarlijkse open dag! Afgelopen week is de flyer door heel het Venenlaankwartier verspreid. Klik >hier< voor de flyer.

Lees verder