Nieuwsbrief

Beste medewijkbewoners en andere belangstellenden,

Wegens gebrek aan agendapunten gaat de vergadering van 27 juni niet door. In plaats daarvan ontvangt u deze nieuwsbrief.
Is het u al opgevallen dat HZ brommershop, voorheen Veul en Kroon en Spar, gesloopt is maar daarvoor in de plaats komen 4 mooie woningen terug. Wat een verbetering!

Tot onze spijt is er toch gras gezaaid in de middenberm langs de Willemsweg. Wij hebben er herhaaldelijk op aangedrongen in verband met de veiligheid, om struikjes te plaatsen, het liefst prikstruiken. Helaas is hier dus niets mee gedaan en wat wij nu constateren is dat er gewoon auto’s door de middenberm rijden. Maar ook personen steken over via de middenberm. Levensgevaarlijk!

Op 29 juni hebben we weer het Outdoor Stereo festival, op 26 september gaan we dit evalueren op ons overleg. Graag horen wij dan uw reacties. Juli en augustus is het Praethuys gesloten maar in september gaat alles weer van start.

  • In september start ook een schilderclub en een kaarten maak club, er zijn nog plaatsen voor deze activiteiten. Opgeven via olv.hoorn@gmail.com
  • Natuurlijk gaat de eetgroep ook gewoon weer van start, U kan natuurlijk ook lekker komen eten.
  • Vanaf 2 september zijn iedere eerste maandag van de maand van 11 tot 12 uur Theo Roemer en Manja Commandeur weer aanwezig om uw vragen te beantwoorden over de buitenruimte. Tevens is Mayke Wagenaar van de Omring ook weer aanwezig om uw vragen te beantwoorden.
  •  Op maandagmiddag is de klaverjasclub,
  • Iedere eerste dinsdag van de maand van 10 tot 12 uur is de “Wering” aanwezig voor hulp vragen o.a. op uw thuissituatie. Bijvoorbeeld iemand die u kan helpen bij kleine klusjes in en om het huis.
  • Op dinsdagavond wordt er kleding gemaakt. Hiervoor zijn ook nog plaatsen beschikbaar.


Mocht u zin hebben om ons te komen helpen met het wijkoverleg of met het Praethuys, u bent van harte welkom.
Ons volgende overleg is op 26 september.

Wij wensen u een prettige vakantie.

Met vriendelijke groet,

Namens de agendacommissie Venenlaankwartier,
Email : olv.hoorn@gmail.com
Per adres: Van Akerlakenstraat 1

Vergaderen

Praethuys 't Slot

Praethuys ’t Slot is de eerste buurtkamer in Hoorn, een laagdrempelige ontmoetingsplek voor wijkbewoners en belangstellenden. Er worden veel leuke activiteiten georganiseerd.